Maximale ondersteuning

Aandacht voor uw gebit

Heeft u zich ooit afgevraagd waarom er ondanks al uw inspanningen toch steeds nieuwe problemen in uw gebit lijken te ontstaan? Mogelijk ontbreekt er iets in uw zorgplan of mist er een specifiek zorgdoel. Samen met u willen we dit graag onderzoeken en ontdekken. U zult merken dat onze benadering om uw mondgezondheid te stabiliseren en behouden, afwijkt van die van de meeste tandartsen.

Bij Salland Dental ontvangt elke cliënt een op maat gemaakt zorgplan. Tijdens uw eerste bezoek bespreekt u met ons uw specifieke zorgdoel, dat de koers bepaalt die we samen zullen volgen. Aangezien mondgezondheid gedurende het hele leven wordt beïnvloed door diverse risicofactoren, is het essentieel om een persoonlijk zorgplan te hebben dat is afgestemd op uw situatie.

Het voornaamste aspect van dit zorgplan is zelfzorg, dat cruciaal is voor een stabiele mondgezondheid. Op de tweede plaats staat professionele ondersteuning van ons vaste team bij Salland Dental, bestaande uit een tandarts, mondhygiënist(e), (preventie)assistente, en uiteraard uzelf als onmisbaar lid van het team. Samen streven we ernaar om uw zorgdoelen te bereiken. Het is bewezen dat optimale zelfzorg, gecombineerd met bewustwording en doelgerichte professionele ondersteuning, de mondgezondheid stabiliseert en uiteindelijk de kwaliteit van leven verbetert. Voor meer informatie over COMBI+ kunt u hier terecht.